Zoekveld

Wint u de Gezond Werken Award?

Op 7 maart werd in Sint-Truiden de Gezond Werken Award gelanceerd. Dit is een gloednieuwe wedstrijd voor ondernemingen die een kwaliteitsvol gezondheidsbeleid voeren voor hun personeel. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de dienst voor Welzijn op het werk Prebes en VIGeZ, het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie. Verso is partner van de Gezond Werken Award.

De wedstrijd biedt ondernemingen de kans om hun imago van aantrekkelijke werkgever te versterken. Er zijn categorieën voor profitondernemingen, socialprofitondernemingen en overheidsorganisaties. Per categorie is er een prijs voor kleine (minder dan 100 medewerkers) en grote ondernemingen. De laureaten worden bekendgemaakt op 5 december 2017 in Kortrijk Xpo.

Eerst advies inwinnen?

Heb je een gezondheidsbeleid en twijfel je nog of je zou deelnemen aan deze award? Vijf organisaties krijgen de kans om samen met een expert hun gezondheidsbeleid onder de loep te nemen. Ze krijgen ook tips bij het invullen van het deelnamedossier.

Interesse? Schrijf je in vóór 15 juni 2017 door een mail te sturen naar silvia.vancauter@vigez.be en motiveer waarom je deelneemt aan de Gezond Werken Award. De geselecteerden ontvangen de eerste week van juli een positief bericht. De bezoeken worden gepland tijdens de maanden juli en augustus.

Inschrijven voor de Gezond Werken Award kan via www.gezondwerken.be.

Vraag nu je Gezonde vergaderbox aan

Een stukje fruit tijdens de vergadering? Of even rechtstaan tijdens de pauze? Gezond vergaderen is veel meer dan dat! Benieuwd wat je allemaal kan doen voor een gezonde, productieve vergadering? Ga dan aan de slag met de Gezonde vergaderbox van VIGeZ. Tal van praktische materialen en haalbare tips zetten je op weg naar een gezonde vergadercultuur waarin elke medewerker zich goed voelt. Vraag de box nu gratis aan bij het Logo in uw buurt. Kijk op www.gezondwerken.be/gezondvergaderen voor meer informatie.

Ga naar het nieuwsoverzicht